iPhone 8 zvonuri: Prețurile încep de la 999 dolari

iPhone 8 zvonuri: Prețurile încep de la 999 dolari.e noi.

Apple vinde încă zeci de milioane de iPhone-uri în fiecare lună – dar toată lumea poate vorbi despre ce urmează. La urma urmei, anul 2017 marchează aniversarea a 10 ani de la iPhone, așa că Apple se pregătește să facă modelul din acest an extra special.

Dacă ați trecut pe iPhone 7 să aștepte iPhone-ul 8 sau iPhone 7 sau orice alt nume Apple decide să-l folosească, se pare că telefonul următor ar putea fi reîmprospătarea designului pe care îl așteptați. Doar nu vă așteptați ca mufa pentru căști să se întoarcă. Vom urmări cele mai recente zvonuri și cât de plauzibile sunt acestea și le vom pune într-un singur loc (acesta!), Astfel încât să puteți apărea oricând doriți să citiți cele mai recente.

Care e ultima?

Zvonurile: Brian X. Chen de la The New York Times a scris o analiză a motivelor pentru care iPhone-ul a avut un astfel de succes de zece ani. El mai mentioneaza ca lansarea iPhone va include „un model premium la pretul de aproximativ 999 dolari”, potrivit surselor sale. El mai spune ca modelul premium va avea un cadru mai mic, o recunoastere faciala si o incarcatura prin inductie magnetica.

Plauzibil? Raportul lui Chen este în concordanță cu zvonurile unui telefon premium cu o etichetă de preț premium. Caracteristicile pe care le-a menționat, de asemenea, aliniază zvonurile. Se pare că iPhone 8 va fi un telefon scump.

IPhone 8 mockups

Zvonurile: mockups-urile iPhone 8, „prototipurile” și „manechinele” fac rundă în mass-media tech. Oamenii creează modele fizice bazate pe specificațiile zvonurilor și ceea ce a fost dezvăluit în firmware-ul HomePod. Dacă sunteți interesat de ceea ce credeți că va fi următorul iPhone, vedeți câteva povestiri și videoclipuri pentru a fi verificate.

Plauzibil? Scaunul de firmware HomePod a dezvăluit multe despre viitorul iPhone, în special despre ecran, astfel încât mockups-ul ecranului iPhone pare cel mai plauzibil. O mulțime de alte lucruri despre design, cum ar fi dacă va avea un back glass sau metal, și alinierea camerei – este încă speculativă.

Producția limitată și nu aurul de trandafir?

Zvonul: Analiștii de încredere de la KGI Securities estimează o veste bună și o veste proastă în ceea ce privește lansarea noului iPhone luna viitoare. Veste buna: trei modele noi – un iPhone 7s de 4,7 inci, un iPhone de 7,5 cm de 5,5 inch si un iPhone OLED de 8,8 inch vor veni in luna septembrie. Acest lucru contrazice un zvon mai devreme că iPhone 8 OLED a fost în spatele programului și nu va intra în vânzare până la sfârșitul lunii octombrie.

Acum pentru vestea proasta: KGI estimeaza de asemenea ca doar doua pana la patru milioane de unitati OLED vor fi disponibile la inceput, Apple crescand productia la 45 pana la 50 de milioane mai tarziu anul viitor. Chiar mai rau? KGI a spus că noile modele iPhone vor veni doar în trei culori: negru, argintiu și aur.

Plauzibil? După zvonurile anterioare despre întârzieri, suna că Apple este dispus să facă orice pentru a scoate iPhone-ul OLED în timp. Chiar dacă aceasta înseamnă a face doar o ofertă foarte limitată la început și a sacrifica o gamă mai largă de opțiuni de culoare.

De asemenea, ar putea fi o dorință de gândire, dar este greu de crezut că Apple ar face un nou aniversar iPhone special, care nu vine într-o nouă culoare exclusivistă. Mai ales după ce opțiunile jetului negru și roșu s-au dovedit a fi atât de râvnite, iar aurul crescut a fost îmbrățișat ca o culoare de semnătură Apple. Sperăm că mai multe opțiuni de culoare vor deveni disponibile în 2018, pe măsură ce rampele de producție OLED se vor ridica. Din nou, gândire dornică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*