Judecătorul ordonă hostului DreamHost să predea datele de pe site-ul anti-Trump

Judecătorul ordonă hostului DreamHost să predea datele de pe site-ul anti-Trump . La începutul acestei săptămâni, după ce DreamHost a contestat mandatul său în instanță, Departamentul de Justiție a restrâns ce fel de informații ar căuta de la site-ul gazdă în ceea ce privește activitatea pe site-ul disruptj20.org. Site-ul a fost folosit pentru a organiza protestele împotriva lui Donald Trump la Ziua Inaugurării, iar guvernul susține că vizitatorii site-ului au folosit-o pentru a planifica violența. Astăzi, un judecător la ordonat pe DreamHost să se conformeze mandatului recent reînnoit.

Împreună cu adresele IP, DoJ a eliminat, de asemenea, proiectele, imaginile, solicitările HTTP, jurnalele de eroare și metadatele nepublicate din solicitarea de căutare. În timp ce judecătorul a aprobat cererea de mandat modificat, el a stabilit, de asemenea, măsuri suplimentare menite să protejeze vizitatorii nevinovați pe site. Guvernul va trebui să dezvăluie numele ofițerilor care vor sorta datele și va trebui, de asemenea, să informeze instanța cu privire la modul în care intenționează să minimizeze datele colectate de vizitatorii site-urilor nevinovate și să împărtășească metoda sa pentru a trece prin date. În plus, DoJ va trebui să dea instanței un set de date care nu sunt acoperite de mandat, care vor fi sigilate și nu vor fi revizuite ulterior, și un al doilea set de date, motivând din ce motive este o dovadă a unei infracțiuni.

DreamHost a fost instruit să înceapă imediat să transmită datele guvernului. Cu toate acestea, în cazul în care decide să atace decizia – care nu a decis dacă o va face sau nu – atunci se va ordona o ședere până la finalizarea procesului de recurs. Guvernul nu ar trebui să înceapă revizuirea datelor până când DreamHost nu va decide dacă va face apel.

Într-o declarație adresată Gizmodo, DreamHost a spus: „Având în vedere problemele extraordinare privind confidențialitatea și problemele de primă importanță ridicate de acest caz, instanța a ales să alunge în mod efectiv Departamentul de Justiție în mai multe moduri-cheie, toate acționând pentru a limita expunerea persoanelor sensibile și private Informații despre utilizatori. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*