Microsoft nu mai vinde Xbox One-ul!
Microsoft nu mai vinde Xbox One-ul!

Microsoft nu mai vinde Xbox One-ul!

Microsoft nu mai vinde Xbox One-ul! Microsoft a oprit vânzarea noilor console Xbox One în SUA și Marea Britanie. Din punct de vedere tehnic, este listat ca „vândut” în Microsoft Store și nici măcar nu apare în căutările pentru sistemele Xbox. Se pare că versiunea originală a consolei lansată în noiembrie 2013 a fost în cele din urmă retrasa.

Originalul Xbox One, care semăna cu o unitate VCR, lansată pentru aproape patru ani, a costat mai mult de 100 de dolari decât PlayStation 4 Sony. Decalajul și căderea de la mesajele mixte ale Microsoft de pe Xbox One au determinat Sony să preia conducerea în războaiele consolei . Microsoft a închis diferența de preț prin separarea senzorului Kinect de Xbox One, la șase luni de la lansarea inițială a consolei. În timp ce Xbox One sa luptat pentru a se potrivi cu ritmul vânzărilor PS4, Microsoft și-a reorientat eforturile pe jocuri și hardware mai bun.

Microsoft a lansat anul trecut produsul Xbox One S cu un aspect subțire, în stil alb, robot, și a încetat de asemenea să producă Xbox 360. Consola mai mică a fost lăudată pe planul consolei originale și a inclus, de asemenea, suport pentru discurile Blu-ray de 4K și Aplicații precum Netflix și Amazon Video. Microsoft se concentrează acum pe Xbox One S pentru consola de intrare și este viitorul Xbox One X pentru fanii hardcore Xbox.

Dupa lansarea precomisiilor duminica trecuta, Microsoft spune acum ca Xbox One X este „cea mai rapida vandut Xbox pre-comanda vreodata”. Este greu sa calculezi exact ce inseamna asta, deoarece Microsoft nu a furnizat numere pentru vanzarile sale „de setare a inregistrarilor” . Cu toate acestea, Microsoft a vândut unitățile Xbox One X la Amazon în 25 de minute și spune că fanii „au comandat mai multe console Xbox One X Proiect Scorpion Edition în primele cinci zile decât orice alt Xbox vreodată.” Microsoft intenționează acum să deschidă Consola Xbox One X editează standard luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*